Sæsonens Kaffe

kr. 90,00kr. 250,00

Det er ingen hemmelighed at vi er vilde med kaffe. Vi er især vilde med at prøve forskellige kaffer og virkelig dykke ned i kaffens vidunderlige og farverige verden. Med den tanke i baghovedet har vi nu valgt at lancere vores nye koncept: Sæsonens kaffe. Denne kaffe vil ændre sig så du kan få lov at smage noget helt nyt og lækker kaffe.
Denne sæsons kaffe:
Når man siger dejlige frugtige noter må man også sige Afrikansk kaffe. Denne kaffe er fra Etiopien, et land kendt for deres lange kaffe tradition. Kaffen er dejlig klar i smagen og har florale noter med en sød eftersmag af frugt. Den egner sig godt til både filter, men også som en enorm frugtbombe som en espresso.

Vi rister og sender kaffen to dage om ugen.

Lær mere om denne sæsons kaffe

Fakta om kaffen

Land: Etiopien

RegionHøjde: Harrar 

Højde: 1500-2100m

Proces: Natural

Ristningsgrad: Lys

Etiopien

Oprindelsesstedet for Arabicabønnen: I følge legenden blev bønnerne opdaget tilfældigt af en fårehyrde. Han så sin flok af får spise bær fra et træ, og de blev efterfølgende fuld af energi. Hyrden spiste interesseret også bæerne og oplevede deres opkvikkende egenskab. Det blev starten til kaffe. 
Måske er det bare en vandrehistorie, men alt andet lige er Etiopien fødestedet for kaffen og blandt de bedste producenter i verden. Grundet denne kaffes naturlige forarbejdningsproces, får vi de dejlige noter af frugt og blomster. 

Kaffe til kontoret?

Kunne du tænke dig at dele denne lækre kaffe med dine kollegaer og medarbejdere - så klik nedenfor, for at læse mere.