Om Chiva

Hej, vi er Chiva

Chiva er en speciel colombiansk bus, der i ca. 100 år er blevet brugt til at transportere mennesker og varer – ikke mindst kaffe. I bussen er der plads til alle sociale lag, og det danner grundlaget for vores kernefilosofi: At alle skal have lov til at drikke kvalitetskaffe uden at det behøver koste en formue. Derfor hedder vi Chiva Roasters, og bag det gemmer sig to kaffeentusiaster, der drømmer om at dele fantastisk kaffe med fantastiske mennesker.

CC Chiva

Carl-Christian

Er adopteret fra Colombia og fik smag for den colombianske kultur og kærlighed til kaffe på en rygsækrejse i 2016. Det er stoltheden, respekten og kærligheden til håndværket, der er drivkraften i Chiva Roasters.

Anders

Jeg har stort set hele mit voksne liv været stor fan af kaffe. Hvor jeg primært har drukket det for at komme op om morgenen, begyndte jeg for et par år siden at nørde det mere intenst. Det var også her jeg fandt en passion for den gode kop, og opdagede kaffens farverige smagsverden.

Passionen for kaffe

Vi elsker at fordybe os i alt omkring kaffe. Først gjorde vi det bare for os selv og for vores egen skyld. Nu vil vi gerne dele passionen med jer!