Handelsbetingelser hos Chiva Roasters ApS

Abonnementsbetingelser findes i bunden af siden

Generelle oplysninger

Chiva Roasters ApS
Finsensvej 36a, 1.tv.
2000 Frederiksberg
CVR nr.: 40815597
Telefon: +45 20939131
Email: adam@chivaroasters.com

Vores kafferisteri ligger på adressen:
Solvænget 4
2960 Rungsted Kyst

Priser

Hos Chiva Roasters ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Chiva Roasters ApS modtager betaling med VISA, VISA Electron og Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Hos Chiva Roasters ApS rister og sender vi kaffen to dage om ugen. Leveringstiden afhænger derfor af, hvornår din ordre er placeret i forhold til hvornår vi rister kaffen. Vi gør dette, for at sikre os at du altid kan få friskristet kaffe, og vi tilstræber os at levere så hurtigt som muligt. 
Vi sender til hele Danmark – men ikke andre lande.
Fragtpriser afhænger af vægt og størrelse på pakken. Fragtpris starter ved 39 kr.

Dine varer sendes med Post Nord eller GLS.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Chiva Roasters vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til:
Chiva Roasters ApS
Solvænget 4.
2960 Rungsted Kyst
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag du modtager varen.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på adam@chivaroasters.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:
Chiva Roasters ApS
Solvænget 4
2960 Rungsted Kyst

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Da kaffe er en fødevare kan vi ikke tage kaffen retur efter at posen er blevet åbnet. Hvis du er utilfreds med kaffen er du velkommen til at skrive en mail til os og forklare situationen, og vi vil derefter tage stilling til en evt. refusion.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Kunde- & Privatlivspolitik 

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger. 

For at du kan indgå aftale med Chiva Roasters ApS, har vi brug for følgende oplysninger: 

– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mail adresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Chiva Roasters ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Direktøren og de ansatte for Chiva Roasters ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige i Chiva Roasters ApS er: Adam Karlsen 

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Som registreret hos Chiva Roasters ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til adam@chivaroasters.com. 

Cookies 

På https://chivaroasters.com/ anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. 

Log-statistik 

Vi bruger en log-statistik på https://chivaroasters.com/, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. 

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Chiva Roasters ApS’s hjemmeside. Forbrugerbeskyttelse Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning: https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

 

Kaffeabonnement

 

Når der købes et kaffeabonnement ved Chiva Roasters, indgås en aftale om kontinuerlige køb med levering samt betaling én gang

om måneden. Ved køb af et kaffeabonnement oprettes man som bruger på Chivaroasters.com. Man får hermed adgang til at se alle 

sine ordre, herunder kaffeabonnementer. Ved køb af kaffeabonnement, fremsendes en e-mail med loginoplysninger til den angivne 

e-mailadresse.

 

Et kaffeabonnement hos Chiva Roasters har ingen bindingsperiode, og man kan uden omkostninger stoppe, eller ændre, sit

abonnement. Dette kan gøres fra siden ‘Min konto’ som man får adgang til ved køb af kaffeabonnement. 

Det er ligeledes muligt at opsige eller lave ændringer i sit kaffeabonnement, ved at skrive en mail til adam@chivaroasters.com.

 

Betalingen sker pr. levering, og vi afsender altid kaffeabonnementet den 15. i måneden (+- et par dage, afhængigt af weekend og 

helligdage). Beløbet trækkes fra betalingskortet ved afsendelse af hver enkelt leverance. Der fremsendes en faktura ved hver

enkelt leverance.

Fra siden ‘Min konto’ kan du altid se, hvornår den næste levering/betaling finder sted.

 

Der er altid gratis levering til selvvalgt GLS pakkeshop ved køb af kaffeabonnement. Det er dog også muligt at vælge andre

leveringsmetoder såfremt det ønskes. 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: adam@chivaroasters.co